Εμείς

Quality–Affordability–Punctuality

Εμείς στην PLACELIFT και τα συνεργεία μας έχουμε πάνω από 20 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας στον χώρο, βάζοντας εσάς και το έργο σας στα πιο ασφαλή χέρια. Η τεχνογνωσία μας στηρίζεται από το δικό μας δίκτυο αξιόπιστων προμηθευτών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παραδώσουμε σε υψηλό επίπεδο κάθε εργασία που απαιτείται, από την κατασκευή μιας επέκτασης σε μια οικιστική ή εμπορική ανάπτυξη πολλαπλών μονάδων.

Κατανοούμε ότι η μεταφορά εργατών στον χώρο σας μπορεί να είναι μια ενοχλητική και μερικές φορές ανεπιθύμητη εμπειρία.. Στόχος μας είναι να νιώσετε άνετα μαζί μας από την πρώτη συνάντηση. Παρόλο που προσπαθούμε να παρέχουμε μια ανταγωνιστική προσφορά για όλα τα έργα για τα οποία προσκαλούμε να υποβάλουμε προσφορά, αναγνωρίζουμε ότι η τιμή είναι μόνο μία πτυχή της εργασίας. Εκτός από την προσιτή τιμή, η PLACELIFT προσπαθεί να προσφέρει ένα ανώτερο επίπεδο σε αυτό των ανταγωνιστών μας, ενώ ταυτόχρονα να ολοκληρώνει τις εργασίες με αποτελεσματικότητα, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στην απόλαυση των ανέσεων σας το συντομότερο δυνατό. 

Η PLACELIFT έχει αποκτήσει αξιοσημείωτη φήμη στον κλάδο και έχει αποκτήσει επίσης υγιή εμπειρία σε όλους τους τύπους ανακαινήσεων και κατασκευών. Είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στο να κατανοήσουμε τις πιθανές απαιτήσεις σας και να τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα μέσω των εξειδικευμένων λύσεών μας. Όλα τα έργα μας είναι εγγυημένα ότι υπερβαίνουν τα βιομηχανικά πρότυπα και τα κριτήρια κατασκευής κτιρίων που καθορίζονται από τις τοπικές αρχές.

Placelift

Η Αποστολή μας

Προώθηση μιας απρόσκοπτης και θετικής εμπειρίας με αριστεία και καινοτομία.

  • Ποιοτική Εργασίας
  • Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη
  • Πλήρης ασφάλεια
  • Αριστεία μέσω της καινοτομίας
  • Mε προσέγγιση Just get it done
Πρώτης διαλογής Επαγγελματίες

Υπηρεσίες

Τα Έργα Μας


20+

ΑνακαινήσειςΜαστορέματαΟικία Εμπορικό

450+

Έργα

150+

Πελάτες

Έιχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με:


Placelift Renovations & Constructions

Εργαστείτε μαζί μας

ΑνακαινήσειςΜαστορέματαΟικία Εμπορικό